Blitz Cinestar
News :
Home » , , , , » I, Frankenstein (2014) - Najava Filma

I, Frankenstein (2014) - Najava Filma

Napisao/la : Blitz Sati : 12.23.2013 | 2:22:00 PM



Lik Frakenštajna (Frankenstein) kojeg mi poznajemo od pamtiveka je spor i prilično ružan a u ovom filmu ćemo ga videti u totalno drugačijem izdanju, uverite se sami u prevedenom trejleru filma u nastavku članka.



Najvažnija činjenica – film nije baziran na romanu iz 1818. godine, već na istoimenom stripu izdavačke kuće Darkstorm Studio. U njemu, Frankenstein je zapravo prezime koje je Adam (tumači ga Aaron Eckhart, što je prilično neobičan izbor za ovakvu vrstu uloge) preuzeo od svog tvorca. U sadašnjosti, 200 godina nakon “uskrsnuća”, Adam koji poseduje nadljudske moći dolazi u grad gde se sprema sukob između dobra i zla koji bi mogao da izbriše čovečanstvo. Osim što je do sada ovaj film bio gotovo nevidljiv, zanimljivo je da delo skoro u celosti nastalo u australijskoj produkciji, dok će Lionsgate biti distributer. Međutim, njegovi producenti su prethodno radili na Underworld franšizi, što se lako vidi i to nas ne raduje previše.



Za sada, tejler pokazuje puno akcije u CGI okruženju, pomešane sa neo-goth stilizacijom, zbog čega podseća na dela poput “Konstantine”, “Van Helsing” i već pomenut serijal. “I, Frankenstein” dolazi u bioskope u januaru 2014. godine.

Frankenstein's creature finds himself caught in an all-out, centuries old war between two immortal clans.
Screenwriter and actor Kevin Grevioux, who co-created the Underworld franchise, will be reteaming with Patrick Tatopoulos, director of Underworld: Rise of the Lycans, for a new project based on Grevioux's upcoming Darkstorm Comics series I, Frankenstein.
Director:
Stuart Beattie
Writers:
Stuart Beattie, Kevin Grevioux
Stars:
Aaron Eckhart, Bill Nighy, Miranda Otto.

( Megablog.rs )
Share: :
 
Support : BLITZ | IMAX BOX | Blitz Cinestar Blog Is International Movies Online Watch Free
© 2013 Blicz CineStar Tv | Action Thriller | Disclaimer | DMCA | Web Portali | Movie News