Blitz Cinestar
News :
Home » , , , » Diablo III - GameTrailers

Diablo III - GameTrailers

Napisao/la : Blitz Sati : 12.13.2013 | 11:09:00 AM

Diablo 3 manija je prisutna od 15 maja kada se igra pojavila na tržištu, i dan danas nemam vesti od nekih svojih prijatelja koji igru igraju intezivno po principu: pos’o-diablo, diablo-pos’o. Ja igru nisam još počeo da igram ali vam donosim video recenziju sa hrvatskog gaming portala, pa otkrijtete da li se čekanje na ovaj nastavak franšize isplatio.VIDEO RECENZIJA – Blizzardove mračne sile pakla ponovno su s nama. Koliko se toga zapravo promijenilo od davnog vremena kada smo se s njima zadnji put sukobili, reći će vam naša video recenzija velikog Diabla 3.
O čemu zapravo govorimo? Pa, objašnjenje je dosta nezahvalno. Taj tip savršenstva leži u spoju naoko nevidljivih stvari kao što su balans između različitih statistika ili opća nasumičnost kojom Diablo uspijeva održati svježinu nakon nebrojeno mnogo sati igre. Spominjemo to iz razloga jer je Diablo 3 savršen primjer toga. Kao što ćemo kasnije ustanoviti, nije to igra kojoj nemamo apsolutno ništa za prigovoriti, ali je u isto vrijeme jedinstven naslov svog žanra. Drugim riječima, da svi njegovi konkurenti ujedine svoje snage i ideje, opet ne bismo dobili bolju igru od naslova koji je upravo pred nama.
Iako se iza Diabla krije kompleksan balans statistika, sam gameplay je jednostavniji nego prije. Konkretno rečeno, igra je na Normal težini relativno lagana. Uveden je checkpoint sustav s kojim ste u slučaju smrti uvijek blizu posljednjoj lokaciji, a ni sama kazna za umiranje nije drastična kao prije. Štoviše, elementi poput korištenja portala i identificiranja opreme sada su potpuno lišeni bilo kakvih ograničenja te za njihovo korištenje ne treba posjedovati odgovarajuće predmete.
Nekima se ova pojednostavljenost možda neće svidjeti, no treba naglasiti da to ne znači kako igra nema nikakvog izazova. Baš naprotiv, Inferno težina koja se naknadno otključava nudi priličan izazov. Igranje s različitim klasama uvijek je i različito iskustvo, a obzirom da kampanja u prosjeku traje oko nekih 15 sati Diablo 3 ima zavidnu trajnost i replay value. Posebnu draž ponovnom igranju daju achievementi te mogućnost razmjene unikatnih predmeta putem aukcijske kuće.
http://www.hcl.hr/recenzije-diablo-3-661-18.html
Share: :
 
Support : BLITZ | IMAX BOX | Blitz Cinestar Blog Is International Movies Online Watch Free
© 2013 Blicz CineStar Tv | Action Thriller | Disclaimer | DMCA | Web Portali | Movie News