Blitz Cinestar
News :
Home » , , , » Pro Evolution Soccer 2013 – Video

Pro Evolution Soccer 2013 – Video

Napisao/la : Blitz Sati : 12.13.2013 | 11:24:00 AM

Prijatelji fudbala, evo video recenzije poslednjeg dela Konami-jevog Pro Evolution Soccer-a poznatijeg kao PES 2013. Pa pogledajte šta naši prijatelji sa portala HCL-a misle o igri. Prije još spominjanja Michaela Tela, uhvatimo se onog najbitnijeg – gameplaya, o kojem ove godine uistinu imamo što pisati. Nijednu inovaciju ovogodišnjeg PES-a ne možemo istaknuti kao nekakav esencijalni i revolucionarni pomak u žanru, no
Konami je izvršio čitav niz promjena koje zapravo dosta mijenjaju način na koji ćemo igrati. Za početak, sam ritam igre ponešto je usporen, upravo kako bismo se mogli više fokusirati na manevriranja loptom s kojom ove godine možemo mnogo više toga učiniti. Sama fizika lopte doživjela je solidno unaprjeđenje i dosta se logičnije ponaša – ima težinu kakva se od nje očekuje, odbija se i leti onako kako bi i trebala.
Dakle, zamislite situaciju: taj divan sferični predmet na kojemu je bazirana većina sportova – lopta, zrakom leti prema vašem igraču, a vi pritiskom na R2 u pravom trenutku (igrali smo na PlayStationu, očito) primirujete je i ne dopuštate da se odbije dalje od igrača nego što bi trebala. Nakon toga korištenjem desnog sticka možete pokušati varkom tijela zavarati obrambenog igrača koji vas čuva i poslati je pokraj njega ili je čak pokušati prebaciti preko njegove glave.
Osim toga, držanjem tipke L2, sada se ispred nogu igrača kojeg kontrolirate stvara strelica zahvaljujući kojoj možete dodati ili zapucati točno tamo gdje ste to zamislili. Dakle, u napadu imamo znatno veću kontrolu primanja, dodavanja i šutiranja nego do sada, a ista stvar je i s obranom: proces čuvanja protivničkog napadača i pokušaji oduzimanja lopte dosta su drugačiji od starog, automatiziranog sustava. Sada je bitniji presing na igrača s loptom, zatvaranje i onemogućavanje da mu se otvori prostor za šut ili dodavanje.
Dok ga zatvarate jednim igračem, drugim gumbom možete pozvati suigrača da dotrči u pomoć i pokuša mu uzeti loptu ili sami to možete pokušati ukoliko dva puta pritisnete X. Tempiranje je ključ u oduzimanju lopte – ukoliko pokušate zamahnuti nogom na nju u krivom trenutku, protivnik vas može zaobići kao iz šale ili se pak može dogoditi da ga udarite po nogama umjesto po lopti i prouzročite prekršaj. Bježanjem od automatiziranih sistema kako u napadu, tako i u obrani, novi PES omogućuje mnogo više taktiziranja tijekom igre i tjera nas da više razmišljamo o sljedećem potezu koji ćemo povući na terenu.
Share: :
 
Support : BLITZ | IMAX BOX | Blitz Cinestar Blog Is International Movies Online Watch Free
© 2013 Blicz CineStar Tv | Action Thriller | Disclaimer | DMCA | Web Portali | Movie News